Maak je leven (nog) makkelijker met een pasjeshouder

Een pasjeshouder met muntvak kan ervoor zorgen dat je leven nog makkelijk wordt! Veel mensen denken dat ze niet zonder hun portemonnee kunnen. Het is nodig om je passen en geld in te bewaren. Ze zijn ervan overtuigd dat een portemonnee heel makkelijk is. Echter is het tegendeel waar. Een portemonnee brengt veel nadelen met zich mee. Denk eens na hoe vaak je wel niet op zoek bent naar die ene pas. Met een pasjeshouder kun je dit probleem wegnemen. Ben je benieuwd wat de grootste voordelen zijn van een pasjeshouder? Lees dan verder. In dit blog zet ik op een rijtje waarom ik, vandaag de dag, nog steeds blij ben met mijn pasjeshouder. 

Veiliger in gebruik

Een pasjeshouder is veel veiliger in gebruik. Het zorgt er namelijk voor dat mensen in je omgeving jouw kaarten niet zomaar kunnen activeren, scannen of skimmen. De pasjeshouder beschermt je namelijk tegen RIFD-scanning. Verder is een pasjeshouder veiliger omdat er veel minder kans is dat een zakkenroller deze steelt. Door het dunne formaat kun je de pasjeshouder in je voorzak bewaren. Een zakkenroller zal niet snel de pasjeshouder daar vandaan pakken. Een portemonnee zit vaak bij mensen in de achterzak. Dit is een doelwit van veel zakkenrollers. Met een pasjeshouder ben jij veiliger! 

Beter voor de pas en voor jezelf

Wanneer je de pas in een pasjeshouder bewaard zal deze beschermd zijn tegen impact van buiten af. Wanneer een pas buigt is dat heel slecht voor de chip. Een pasjeshouder, ook wel miniwallet, voorkomt dat de pas kapot gaat. Verder is een pasjeshouder ook beter voor je rug. Je zit nu namelijk niet meer op je portemonnee. De pasjeshouder kun je gewoon in je voorzak bewaren. Dit is veel beter voor je onderrug. Eerst moesten jouw spieren namelijk heel de tijd het verschil van hoogte corrigeren. Ben jij ook al enthousiast over de pasjeshouders? Bekijk dan nu de nieuwste modellen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *